На лайнері в Японії ще шестеро підхопили коронавірус, ЗМІ пишуть — серед них українець

На лайнері в Японії ще шестеро підхопили коронавірус, ЗМІ пишуть — серед них українець

Укрінформ
Шість нових випадків захворювання на пневмонію, викликану коронавірусом, зафіксовано на лайнері Diamond Princess, що знаходиться на карантині у водах Японії.

Про це повідомляє Kyodo.

"Іще шестеро людей на круїзному лайнері, що знаходиться на карантині в Йокогамі, мають позитивний тест на новий коронавірус", - повідомило в неділю міністерство охорони здоров'я Японії.

У відомстві заявили, що перевірили 336 потенційно заражених людей з близько 3700 пасажирів та членів екіпажу на судні і виявили шість нових випадків.

Читайте також: Пасажирам лайнера, що був на карантині у Гонконзі, дозволять зійти на берег

Судно, яке перевозить пасажирів з-понад 50 країн, з 3 лютого перебуває на карантині після того, як пасажир, який зійшов у Гонконгу, виявився інфікованим коронавірусом.

Загальна кількість хворих на пневмонію, викликану коронавірусом, наразі становить 70 осіб. За даними ЗМІ, серед них один українець.

Читайте також: Науковці прогнозують пік коронавірусу у Китаї на другу половину лютого

Як повідомляв Укрінформ, в Японії круїзний лайнер Diamond Princess, на борту якого знаходяться 3,7 тисячі осіб, помістили на карантин в порту Йокогами через коронавірус. На борту лайнера Diamond Princess знаходяться 25 українців.

У Китаї з грудня 2019 року реєструються випадки захворювання на пневмонію, спричинену новим коронавірусом 2019-nCoV. Внаслідок неї у материковій частині Китаю померли вже 813 осіб, загальна кількість підтверджених випадків захворювання у світі перевищила 37 тисяч.

Фото: kyodonews.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-