СБУ затримала у

СБУ затримала у "Борисполі" організатора схеми незаконного ремонту літаків

Фото
Укрінформ
Контррозвідка СБУ затримала в аеропорту "Бориспіль" організатора схеми ремонту і технічного обслуговування військово-транспортних літаків однієї з африканських країн.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

"У міжнародному аеропорту "Бориспіль" контррозвідка СБУ затримала організатора протиправної схеми із ремонту і технічного обслуговування військово-транспортних літаків однієї з африканських країн. Зловмисник перебував у розшуку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у листопаді 2018 року співробітники СБУ викрили фахівців одного з вітчизняних держпідприємств, які без дозволу Державної служби експортного контролю здійснили ремонт повітряних суден іноземної країни.

Читайте також: СБУ зупинила нелегальний транзит через кордон деталей до бронетехніки

Після оголошення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 333 КК (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю), організатор оборудки – столичний комерсант ‒ утік до однієї з країн ЄС, де переховувався від українського правосуддя.

"Затримали втікача у зоні паспортного контролю міжнародного аеропорту "Бориспіль" після повернення в Україну. Наразі йому обрано запобіжний захід", - інформує СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-