МВС запускає спільний проєкт з канадськими партнерами

МВС запускає спільний проєкт з канадськими партнерами

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та новопризначена Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні Лариса Галадза обговорили новий стратегічний проєкт.

Про це у Facebook повідомляє МВС.

"Продовження співпраці з канадськими партнерами у сфері реформування НГУ, спільна протидія наркотрафіку, робота над лібералізацією візового режиму з Канадою та впровадження нового проєкту МТД (міжнародної технічної допомоги - ред.) – ключові питання, які обговорили міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та новопризначена пані Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні Лариса Галадза", - йдеться у повідомленні.

Основна мета проєкту – поліпшення безпеки в Україні шляхом підтримки місцевої стратегічної реформи завдяки впровадженню більш ефективної та гендерно чутливої Національної поліції.

Читайте також: Новий посол Канади почала дипмісію в Україні

"У моєму кабінеті у Канаді висить фото з України, саме день запуску Патрульної поліції. Я почуваюся тут, як вдома. Я рада, що можу продовжувати співпрацю з МВС і примножувати наші успіхи", - зазначила Галадза

Окремо сторони обговорили подальшу співпрацю у рамках реформи Нацгвардії та домовилися детально опрацювати з міграційною службою умови лібералізації візового режиму з Канадою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-