Секретар РНБО закликає учасників заходів до Дня захисника обійтися без провокацій

Секретар РНБО закликає учасників заходів до Дня захисника обійтися без провокацій

Відео
Укрінформ
Секретар Ради Національної безпеки та оборони України (РНБОУ) Олексій Данілов звернувся до всіх учасників заходів, які відбудуться завтра, 14 жовтня, на честь Дня захисника України, провести їх спокійно та без провокацій.

Відповідну заяву опублікувала пресслужба МВС України в Youtube.

“Я хотів би звернутися до всіх, хто буде на свято виходити на вулиці, щоб це відбувалося в рамках чинного законодавства, спокійно та без провокацій”, - сказав Данілов.

Читайте також: Силові структури України зробили заяву напередодні Дня захисника

Він також звернувся до представників правоохоронних органів, які будуть забезпечувати безпеку на всіх заходах до Дня захисника України з проханням бути толерантними по відношенню до громадян України та не допускати сутичок.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова СБУ Іван Баканов та секретар РНБОУ Олексій Данілов закликали українців не дозволяти нікому маніпулювати собою та бути пильними під час масових акцій, які заплановані до Дня захисника України — 14 жовтня. В Україні в цей день відбудеться близько 300 заходів, лише у Києві ветерани та добровольці подали заявки на п’ять акцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-