Силові структури України зробили заяву напередодні Дня захисника

Силові структури України зробили заяву напередодні Дня захисника

Укрінформ
Правоохоронці у День захисника України готові захищати громадський порядок і безпеку кожного учасника масових акцій і розраховують на їх пильність.

Про це йдеться у спільній заяві міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, голови СБУ Івана Баканова та секретаря РНБОУ Олексія Данілова, розміщеній на сайті МВС.

"Правоохоронці готові забезпечити право на мирні зібрання і публічну демонстрацію громадянської позиції кожному українцю", - йдеться у заяві.

Українців закликали не дозволяти нікому маніпулювати собою, використовувати "в темну", нести деструкцію.

"Занадто багато загинуло воїнів і захисників України, щоб зараз ми дозволили ворогові використовувати чвари всередині країни в його - імперських - цілях!

Читайте також: Зеленський: Аваков — це не компроміс, я нічого йому не винен

Завтра - день пам'яті і шани. Він не може і не повинен стати днем розколу і слабкості!", - наголосили керівники МВС, СБУ і РНБО.

У заяві наголошуєть, що вкрай важливо об'єднатися навколо головних цінностей і разом берегти безпеку та поважати права кожного громадянина.

"Тому завтра правоохоронні органи будуть діяти суворо і уважно. І ми дуже розраховуємо на пильність учасників масових акцій. Наш спільний ворог нікуди не подівся - ви, як і ми, повинні розуміти, що можливі будь-які провокації!" - зазначили глави силових відомств.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 14 жовтня відбудеться близько 300 заходів, лише у Києві ветерани та добровольці подали заявки на п’ять акцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-