ДБР співпрацюватиме з антикорупційним директоратом Румунії

ДБР співпрацюватиме з антикорупційним директоратом Румунії

Укрінформ
Державне бюро розслідувань планує спіпрацювати з Національним антикорупційним директоратом у системі прокуратури при Вищому касаційному суді Румунії.

Про це йшлося під час зустрічі делегації ДБР з представниками Антикорупційного директорату Румунії, на якій сторони обговорили можливість підписання відповідного меморандуму про співробітництво, повідомляє пресслужба ДБР.

"3 жовтня делегація Державного бюро розслідувань на чолі із заступником директора Олександром Буряком відвідали з робочим візитом Національний антикорупційний директорат у системі прокуратури при Вищому касаційному суді Румунії (Direcţia Naţională Anticorupţie, DNA)... У результаті робочої зустрічі сторони обговорили можливість підписання меморандуму про подальшу співпрацю між Державним бюро розслідувань та Національним антикорупційним директоратом Румунії", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ДБР оголосило підозру Пашинському

Як зазначається, представники ДБР ознайомились з особливостями функціонування антикорупційного правоохоронного органу Румунії, що вважається одним з найефективніших серед європейських країн, а також розповіли про основні завдання і напрями роботи українського Бюро розслідувань та ознайомили румунських колег з першими успішними кейсами ДБР. За інформацією пресслужби, зокрема, йшлося про спільну роботу Бюро з правоохоронними органами Польщі та Великої Британії.

Читайте також: ДБР порушило справу проти Луценка - за можливе зловживання владою

Директор теруправління ДБР, розташованого у Краматорську, Артем Матвєєв також розповів румунським колегам про роботу слідчих у безпосередній близькості до тимчасово окупованих територій України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-