Хворого хасида-канадця до Києва доправили єврокоптером

Хворого хасида-канадця до Києва доправили єврокоптером

Фото
Укрінформ
На Черкащині для евакуації хворого туриста з Умані до Києва рятувальники задіяли вертоліт.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Інформація про екстрену ситуацію із 40 річним хасидом, яка потребує термінового хірургічного втручання, надійшла до зведеного рятувального загону Управління сьогодні, близько 17-ї години. Під час релігійних заходів пов'язаних із святкуванням Нового року за єврейським часописом - Рош ха-Шана, одному з хасидів стало зле", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після консультацій з еврейськими медиками, з діагнозом гострий живіт, який часто потребує невідкладної хірургічної допомоги, хасида каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до базового табору зведеного загону ДСНС.

Читайте також: В Умань доставили вертоліт для екстреного транспортування хворих хасидів

"Для оперативної евакуації хворого туриста довелося задіяти вертоліт ЕС-145 ДСНС. Потерпілий, громадянин Канади, був доставлений до міста Київ, де в роботу включилися лікарі швидкої медичної допомоги", - додали у ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, 29 вересня до Умані передислоковано єврокоптер ДСНС. Рішення керівництва ДСНС про посилення Черкаського зведеного загону єврокоптером, пов‘язане із необхідністю екстреного транспортування тяжкохворих паломників-хасидів на випадок, якщо ситуація буде критичною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-