Гончарук в Охматдиті зустрівся з лікарями зі США, які спеціалізуються на дитячій онкології

Гончарук в Охматдиті зустрівся з лікарями зі США, які спеціалізуються на дитячій онкології

Укрінформ
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук відвідав Національну дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдит", де також побували представники Дитячого дослідницького шпиталю святого Юди (США).
Про це глава уряду повідомив у Facebook.

“Був сьогодні в НДСЛ "Охматдит", куди приїздили американські колеги з Дитячого дослідницького шпиталю святого Юди. Це єдиний госпіталь у США, який займається тільки дитячими онкозахворюваннями, має власний потужний дослідницький центр. В лікуванні дитячого раку вони досягли надзвичайних результатів — 9 з 10 важкохворих дітей одужують. Крім цього, вони унікальні ще й тим, що 75% їх фінансування надходить від пожертвувань американців, решта покривається за рахунок страхових компаній та грантів”, - написав Прем’єр-міністр.

Він висловив упевненість, що досвід американської лікарні буде корисним для України.

“Ми повною мірою підтримаємо ініціативу лікарні св. Юди з поширення доступу до лікування, підвищення медичних стандартів, підвищення кваліфікації лікарів та поглиблення дослідницької діяльності”, - зазначив Гончарук.

Читайте також: МОЗ розпочинає аудит Охматдиту

Він також подякував усім українським лікарям та іншому медичному персоналу, донорам і небайдужим людям.

“Уряд, з свого боку, зробить все, щоб з часом досягнути такої ж статистики, як у наших колег! Сподіваюсь, що 2020 рік стане роком позитивних змін”, - зазначив Прем’єр-міністр.

Фото: www.facebook.com/PMHoncharuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-