Клименко назвав завдання №1 на посаді глави Нацполіції

Клименко назвав завдання №1 на посаді глави Нацполіції

Укрінформ
Новопризначений керівник Нацполіції Ігор Клименко заявив, що для нього на посаді завданням номер один буде поліпшення стану реагування на повідомлення про вчинення злочинів та правопорушень.

Також серед пріоритетів для нього - покращення ефективності у забезпеченні безпеки дорожнього руху, повідомляє пресслужба МВС.

"Завдання номер один – покращення стану реагування на повідомлення про вчинення злочинів та правопорушень. Наступний напрям роботи – профілактика злочинності, у першу чергу її вуличним проявам, а також покращення ефективності у забезпеченні безпеки дорожнього руху", ‑ повідомив голова Нацполіції.

Клименко зазначив, що продовжуватиме ті реформи, які реалізуються з моменту створення Нацполіції, і водночас зверне увагу на вирішення проблем, які найбільше турбують українців.

Він також зауважив, що активно продовжуватиме роботу в напрямку протидії насильству у сім’ї, протидії незаконному обігу наркотичних речовин.

Окремим питанням буде налагодження співпраці поліції з територіальними громадами, а також розвиток та використання IT компонентів у побудові відомства.

Читайте також: Кабмін призначив нового голову Нацполіції

Клименко висловив вдячність за довіру, а також запевнив у повній готовності до якісного виконання завдань, поставлених перед Нацполіцією керівництвом держави, урядом і народом України.

Як повідомлялося, 25 вересня уряд призначив головою Нацполіції Ігоря Клименка після того, як 24 вересня Сергій Князєв подав у відставку з цієї посади.

Князєв був головою Нацполіції з 8 лютого 2017 року до 24 вересня 2019 року.

Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-