Поліція повідомила нові подробиці поранення дефлімпійця з Полтави

Поліція повідомила нові подробиці поранення дефлімпійця з Полтави

Укрінформ
Стали відомі деталі злочину, в якому постраждав від ножових поранень срібний призер Дефлімпіади-2017, майстер спорту з тхеквондо Вадим Боярин із Полтави.

Детально про це кореспондентові Укрінформу розповів речник ГУ НП у Полтавській області Юрій Сулаєв.

«Уже за дві години після того, як правоохоронці почали оперативно-розшукові заходи по цьому випадку, було встановлено місце, де Боярин отримав поранення. Це квартира, яку винаймав його товариш, ровесник Пилип Полтавець, також дефлімпієць (з настільного тенісу). Помешкання знаходиться у центрі, приблизно за 500 метрів від супермаркету, де Вадим шукав порятунку в людей, оскільки, маючи вади мови і слуху, не міг викликати швидку. У квартирі були виявлені сліди боротьби, а на кухні – бульбулятор (пристрій для куріння наркотиків) і речовину, схожу на наркотичну», - повідомив Сулаєв.

Читайте також: Дефлімпієць із Полтави потрапив до реанімації з ножовими пораненнями

За його словами, оскільки хлопці глухонімі, ніхто із сусідів не чув нічого підозрілого.

Численні непроникаючі ножові поранення отримав також і Пилип, він теж госпіталізований. Життю спортсменів нічого не загрожує, тілесні пошкодження обох попередньо кваліфікуються як легкі.

Як повідомляв Укрінформ, учора, 24 вересня, пізно ввечері, у Полтаві потрапив до реанімації 19-річний срібний призер Дефлімпіади-2017, тхеквондист Вадим Боярин з численними ножовими пораненнями, що призвели до значної втрати крові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-