Дефлімпієць із Полтави потрапив до реанімації з ножовими пораненнями

Дефлімпієць із Полтави потрапив до реанімації з ножовими пораненнями

Укрінформ
19-річний срібний призер Дефлімпіади-2017, тхеквондист Вадим Боярин з численними ножовими пораненнями, що призвели до значної втрати крові, потрапив до реанімації.

Про нещастя, що спіткало спортсмена, повідомила у Facebook Анна Шавиро - дружина Юрія Шавира, який тренує хлопця.

«Вихованець полтавської школи тхеквондо Вадим Боярин був важко поранений. Отримав ножові поранення, зміг дійти до Маркетопту... Втратив дуже багато крові. Лікарі зробили все можливе... Зараз він у реанімації, чекаємо, що протягом найближчого часу прийде до тями. Дуже прошу небайдужих про допомогу! Потрібна кров, яку можна здати у відділенні переливання крові 1-ї міської клінічної лікарні. Вадим, як і його родина, з вадами слуху, тому будь-яка допомога буде важлива», - написала жінка.

Поліції уже вдалося встановити обставини події, що призвели до тяжких наслідків.

Читайте також: Підозрюваному в нападі на Найєма суд призначив домашній арешт

«Учора, 24 вересня, у Полтаві близько 22:00 до приміщення супермаркету по вулиці Коряка зайшов закривавлений юнак з численними тілесними ушкодженнями та порізами. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції та медики. У ході оперативно-розшукової діяльності упродовж кількох нічних годин вдалося встановити особу, яка причетна до даного правопорушення. З'ясувалося, що конфлікт виник між двома знайомими, які перебували на одній із квартир неподалік. Між ними зав'язалася бійка, а потім і поножовщина. Обоє мають тілесні ушкодження та порізи. Хлопці глухонімі», - написав речник обласної поліції Юрій Сулаєв у Facebook.

За даними, що ширяться у соцмережах, конфлікт між глухонімими спортсменами виник через гроші: один запідозрив іншого у крадіжці, і хлопці схопилися за ножі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-