ДБР розслідує справу про €650 тисяч, виявлених на кордоні в ексдружини Князєва

ДБР розслідує справу про €650 тисяч, виявлених на кордоні в ексдружини Князєва

Укрінформ
ДБР порушило кримінальну справу проти працівників Львівської митниці, котрі пропустили з незадекларованими 650 тис. євро громадян, серед яких колишня дружина Сергія Князєва.

Про це інформує пресслужба ДБР.

"Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання службових обов’язків працівниками одного з митних постів Львівської митниці ДФС. Це сприяло вивезенню незадекларованих готівкових коштів у сумі 650 тисяч євро через державний кордон України”, - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначають, що взяли до уваги поширену у ЗМІ інформацію про затримання польськими правоохоронцями на митному кордоні "Hrebenne - Рава-Руська" трьох громадян України та громадянина Хорватії, у яких вилучили незадекларовану готівку в сумі 650 тисяч євро.

“До цього згадані особи безперешкодно пройшли митний огляд на українському пункті пропуску”, - наголошують у ДБР.

Серед затриманих - колишня дружина одного із керівників Нацполіції України, додали у відомстві.

Читайте також: Прикордонники не підтверджують затримання ексдружини Князєва в Польщі

Справа порушена за ч. 2 ст. 367 КК (службова недбалість, невиконання, або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, якщо воно спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомляв Укрінформ, раніше очільник Нацполіції Сергій Князєв, який сьогодні оголосив про свою відставку, називав неправдивою поширену у ЗМІ інформацію про нібито затримання його ексдружини на кордоні з великою сумою незадекларованої валюти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-