Підозрюваному в нападі на Найєма суд призначив домашній арешт

Підозрюваному в нападі на Найєма суд призначив домашній арешт

Укрінформ
Суд обрав для підозрюваного в нападі на ексдепутата ВР Мустафу Найєма запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на брата постраждалого, адвоката Масі Найєма.

"Шевченківський районний суд обрав затриманому Магомеду-Аміну Саітову, який напав на колишнього народного депутата Мустафу Найєма і перебував у розшуку, цілодобовий домашній арешт на два тижні", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прокурор просив застосувати до підозрюваного тримання під вартою, але суд не задовольнив клопотання.

Саітов відмовився відповідати судді та прокурору, як і коли він перетнув кордон України. Водночас, коли його запитали, чому він повернувся, підозрюваний пояснив: "бо змінилася влада".

Читайте також: Поліція затримала підозрюваного у нападі на ексдепутата Найєма

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня 2018 року в центрі Києва народний депутат від БПП Мустафа Найєм постраждав у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги.

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав "Мерседес". Розпочалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один з незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників ввели план "Перехоплення", автомобіль було знайдено і затримано трьох людей. Ще одного підозрюваного, Магомед-Аміна Саітова, який і вдарив Найєма, оголосили в розшук.

За фактом нападу на народного депутата було відкрито кримінальні провадження за хуліганство та умисне тілесне пошкодження середнього ступеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-