НАЗК має затвердити результати 110 перевірок, щоб Україна отримала €500 мільйонів від ЄС

НАЗК має затвердити результати 110 перевірок, щоб Україна отримала €500 мільйонів від ЄС

Укрінформ
До виконання зобов’язань перед ЄС Національне агентство з питань запобігання корупції має затвердити результати ще 110 повних перевірок декларацій, відібраних системою логічного та арифметичного контролю (ЛАК).

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило 91 рішення про результати повних перевірок декларацій. Також розпочаті повні перевірки 47 декларацій.Таким чином, в рамках виконання зобов’язань держави перед ЄС в рамках надання другого траншу макрофінансової допомоги 500 млн євро, Національне агентство вже затвердило результати 890 перевірок, які були розпочаті за результатами відбору системою ЛАК", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом з початку 2019 року Національне агентство затвердило 1325 результатів повної перевірки декларацій.

Читайте також: НАЗК зафіксувало неподання декларації радником голови ВР

Зокрема, перевірки 69-ти декларацій, затверджених на цьому засіданні, були розпочаті за результатами відбору системою ЛАК. Перевірка 5-ти декларацій була розпочата за повідомленнями від викривачів, факти в одному з них не підтвердились. Перевірки 4-х декларацій розпочались за повідомленнями від громадських організацій: наведені в цих повідомленнях факти не підтвердились в трьох випадках, а в одному підтвердились частково. П'ять декларацій розпочали перевіряти за повідомленнями від правоохоронних органів – факти наведені в цих повідомленнях не підтвердились в трьох випадках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-