Протягом чотирьох місяців троє членів ВККС звільнилися за власним бажанням

Протягом чотирьох місяців троє членів ВККС звільнилися за власним бажанням

Укрінформ
Троє членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України звільнилися за власним бажанням у період з травня по серпень цього року.

Про це ідеться в пресрелізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

“Упродовж травня-серпня 2019 року у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України відбулися суттєві зміни у складі Комісії. Залишили ВККСУ 7 членів, прийшли 4 нових”, - ідеться в повідомленні.

Зокрема зазначається, що за власним бажанням відраховані зі штату ВККСУ: Андрій Василенко — 14 травня 2019 року, Тарас Лукаш - 14 червня 2019 року та Станіслав Щотка 8 серпня 2019 року.

Також зазначається, що у зв’язку із закінченням строку, на який їх було обрано, відраховані зі штату ВККСУ Сергій Прилипко та Павло Луцюк - 29 червня 2019 року та 2 липня 2019 року відповідно.

Окрім того, звільнені з посад на підставі наказу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової :10 липня 2019 Весельська Тетяна Федорівна та 11 липня Андрій Козлов, призначені Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською у 2014 та 2016 роках відповідно.

Читайте також: До штату ВККСУ зарахували Андрія Солодкова

Водночас у ВККСУ інформують, що протягом липня-серпня 2019 року до штату комісії зараховані Сергій Остапець, Микола Сірош, Олександр Дроздов та Андрій Солодков.

Таким чином, зазначають у ВККСУ, комісія працює у складі 13 членів. Очолює ВККСУ Сергій Козьяков, а його заступником призначено Степана Гладія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-