Саме завдяки підтримці

Саме завдяки підтримці "злодіїв у законі" вдалося анексувати Крим — Аброськін

Укрінформ
У Національній поліції України закликали новий склад ВР посилити відповідальність для так званих "злодіїв в законі".

Про це у Facebook повідомив перший заступник глави НПУ — начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Для боротьби з цим злочинним світом потрібен відповідний закон. Я маю надію, що новий склад ВР України ухвалить закон, що посилить відповідальність й завдяки цьому "злодії в законі", лідери злочинних угрупувань та їх зграя будуть усілякими шляхами уникати нашої країни", - написав Аброськін.

Він зазначив, що "саме завдяки підтримці "злодіїв в законі", а також лідерів злочинних угруповань, діючих на той час на території АР Крим, на початковому етапі були організовані блокування та захоплення наших військових частин".

"Чому їм це вдалося? Тому що вони були всюди: й у Верховної Раді АРК, й в уряді, й в правоохоронних органах АР Крим", - додав Аброськін.

За його словами, недооцінювати "злодіїв в законі" та організовану злочинність не можна і станом на сьогодні.

""Злодії в законі" та лідери злочинних угруповань зараз зміцнили свої позиції — вони беруть активну участь у всіх процесах життєдіяльності країни, їх представники за останній час інтегрувалися у всі владні та правоохоронні структури нашої країни. Це вже не "вори" минулого століття, це керівники мафіозних кланів, сфера їх злочинного впливу розповсюджується від контролю за збором грошей, отриманих злочинцями за скоєння звичайних розбійних нападів, заволодінь автомобілями, й до контролю у сфері енергетики, видобутку природних ресурсів нашої країни", - уточнив Аброськін.

Читайте також: Аброськін про боротьбу з наркозлочинністю у Харкові: це війна з вітряками

Він повідомив, що країни Євросоюзу, США, Великої Британії, захищаючи свої країни, закрили двері для "злодіїв в законі" і лідерів злочинних угруповань.

"Навіть Росія посилила відповідальність й лише Україна залишається їх останнім європейським "форпостом-притулком", країною, де вільно себе почувають "злодії в законі". Їх кількість, тих, хто прибувають з РФ та інших пострадянських країн, з кожним роком збільшується, й це вже загроза для національної безпеки нашої країни", - зазначив перший заступник голови НПУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-