Вісім FM-частот виставили на конкурс для військово-патріотичного радіо

Вісім FM-частот виставили на конкурс для військово-патріотичного радіо

Укрінформ
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення оголошує 7 серпня конкурс на вільні FM-частоти у шести областях України. Інформацію про конкурс опубліковано сьогодні в газеті “Голос України”.
Про це повідомляє пресслужба Національної ради.

“Загалом для розбудови військово-патріотичного радіо запропоновано 8 частотних присвоєнь. На конкурс виставлені частоти в Бердичеві (87,9 МГц) і Новоград-Волинському (98,9 МГц) Житомирської області, Запоріжжі (91,2 МГц), Львові (92,4 МГц), Новояворівську Львівської області (88,9 МГц), Миколаєві (103,3 Мгц), Полтаві (90,2 МГц) і Херсоні (99,0 МГц)”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, на цих частотах мають звучати програми, які висвітлюють діяльність Збройних сил України, операції Об'єднаних сил, ветеранів АТО та події, що відбуваються на територіях, які є тимчасово окупованими і тимчасово непідконтрольними державній владі України. Також вимогами до програмної концепції передбачено виготовлення і розповсюдження не менше як 30 відсотків програм на військово-патріотичну тематику.

Читайте також: Дві радіостанції Суспільного будуть мовити на Крим

“Заяви на участь у конкурсі телерадіоорганізації можуть подавати із 6 вересня до 7 жовтня (18:00) за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, тел. 234-97-13. Підсумки конкурсу відповідно до п. б) частини п’ятої ст. 25 Закону України “Про телебачення і радіомовлення” мають бути підбитими до 6 грудня 2019 року”, - уточнюють у Нацраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-