Загибель сестри Ноздровської: апеляційний суд залишив вирок без змін

Загибель сестри Ноздровської: апеляційний суд залишив вирок без змін

Укрінформ
Прокуратура Київської області домоглась реального терміну ув’язнення для водія, який насмерть збив сестру правозахисниці Ірини Ноздровської.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

“Завдяки принциповій позиції прокуратури області Київським апеляційним судом залишено без змін вирок Обухівського районного суду Київської області від 24 жовтня 2018 року у резонансній справі за фактом вчинення смертельної ДТП, внаслідок якої загинула сестра Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська”, - йдеться у повідомленні.

Вироком суду винуватця дорожньо-транспортної пригоди засуджено до 7 років реального позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Читайте також: ТСК з розслідування нападів на активістів розглядає справу Ноздровської

Як повідомлялось, у вересні 2015 року в с. Демидів на Київщині Світлану Сапатинську насмерть збив автомобіль за кермом якого перебував місцевий житель Дмитро Россошанський. Юрист Ірина Ноздровська особисто вела справу про ДТП, у якому загинула її сестра. 29 грудня 2017 року Ноздровська зникла. Її тіло знайшли 1 січня під Києвом у річці. Поліція заявила про умисне вбивство. 9 січня Вишгородський суд узяв під варту головного підозрюваного у вбивстві Ноздровської Юрія Россошанського - батька Дмитра Россошанського. У липні 2018 року повідомлялось, що підозру у справі Ноздровської змінили на умисне вбивство з особливою жорстокістю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-