Журналіста Комарова поховають завтра у Черкасах

Журналіста Комарова поховають завтра у Черкасах

Укрінформ
Журналіста Вадима Комарова завтра, 21 червня, поховають у Черкасах. Прощання проходитиме у Черкаській обласній філармонії.
Про це повідомив у Facebook секретар Національної спілки журналістів України (Черкаси) Валерій Макєєв.

"Завтра, 21 червня 2019 року, прощаємось із Вадимом Комаровим. Церемонія прощання розпочнеться в Черкаській обласній філармонії о 12:30. Поховання відбудеться на Черкаському міському кладовищі №1", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні близько другої години ночі, не приходячи до тями, у лікарні помер черкаський журналіст Вадим Комаров. Він перебував у комі після жорстокого побиття, яке сталося 4 травня цього року близько 9 ранку у центрі Черкас. На чоловіка посеред вулиці раптово напав невідомий, який завдав йому тілесних ушкоджень і зник з місця події. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, але потім перекваліфікувала на "Замах на умисне вбивство".

У рамках розслідування поліцейські провели низку оглядів місця події, вилучили речові докази, які можуть мати доказове значення. Призначено комплекс судових експертиз, направлених на встановлення особи, яка скоїла кримінальне правопорушення. Поліцейські провели поквартирний обхід будинків, розташованих неподалік місця вчинення злочину, допитали понад 1320 осіб. Оперативники і слідчі встановили та відпрацювали відео з понад 100 камер відеоспостереження, розташованих по маршруту руху потерпілого. Частину відео вилучено та долучено до матеріалів кримінального провадження.

Читайте також: США очікують ретельного розслідування нападу на журналіста Комарова

У Національній спілці журналістів України зазначали, що, за інформацією колег Комарова, напад було вчинено через гострі критичні статті, які готував журналіст. Одна з найбільш гучних публікацій за останній час – про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії. Серед інших тем публікацій Комарова – розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція в Черкаській міськраді. Журналіста вже намагалися застрелити 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-