Поріг тесту ЗНО з фізики склав 13 балів

Поріг тесту ЗНО з фізики склав 13 балів

Укрінформ
Пороговий бал ЗНО з фізики визначено на рівні 13 балів.

Таке рішення було прийнято на засіданні експертної комісії з визначення порогу “склав/не склав” з зовнішнього незалежного тестування з фізики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти визначила пороговий бал тесту ЗНО з фізики на рівні 13 балів.

Зазначається, що не подолали поріг з фізики близько 3 тисяч абітурієнтів. Найбільш складним для учасників тестування з фізики виявилося 14 завдання тесту, яке виконали лише 13,4% учасників тестування. На засіданні також повідомили, що з фізики цьогоріч чотири абітурієнти змогли скласти тест на максимальну кількість балів тесту - 59 балів.

У 2019 році ЗНО з фізики склали 21 417 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, експертна комісія УЦОЯО визначила поріг з математики на рівні 11 балів, з української мови та літератури на рівні 23 балів, адаптивний поріг для абітурієнтів з угорської, румунської, молдовської нацменшин та кримських татар, які здобували середню освіту рідною мовою, становить 14 балів.

Читайте також: Вступна кампанія: назвали поріг “склав/не склав”з української мови

Засідання експертної комісії зі встановлення порога «склав/не склав» з іноземних мов, біології відбудеться 19 червня, з історії України, географії, хімії – 21 червня.

Результати учасників за шкалами 100–200 балів і 12-бальною (із предметів, результати тестувань з яких зараховують як оцінку за ДПА) будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання наступного дня після кожного засідання експертної комісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-