Після інавгурації Зеленського побільшало російських фейків - ЗСУ

Після інавгурації Зеленського побільшало російських фейків - ЗСУ

Укрінформ
Російська Федерація активізувала інформаційні операції проти Збройних Сил України.
Про це йдеться у повідомленні Сухопутних військ Збройних Сил.

“Після інавгурації Президента України Володимира Зеленського активізувались дії російських підрозділів інформаційних операцій, спрямовані на дестабілізацію ситуації в Збройних Силах України, дискредитацію керівного складу Збройних Сил, дезінформацію суспільства: українського, російського та світової спільноти. Всі ці дії організовуються за одним сценарієм: на відкритих майданчиках соціальної журналістики, підконтрольними головному розвідувальному управлінню генерального штабу Російської Федерації (які не мають навіть механізму попередньої модерації) розміщуються фейкові матеріали, які потім поширюються в соціальних мережах. В залежності від розвитку ситуації ці матеріали можуть підхоплюватись популярними ЗМІ з високим рівнем довіри та значним представництвом в світі (наприклад телевізійними каналами Russia Today та «Спутник»”, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сенатор розповів Держдепу, як Зеленський хоче боротися з фейками РФ на Донбасі

У службі зауважили, що на жаль, деякі подібні матеріали підхоплюються тенденційними українськими ЗМІ, що є особливо небезпечним сьогодні, в умовах жорсткої політичної боротьби напередодні парламентських виборів.

Командування Сухопутних військ Збройних Сил України закликає перевіряти всю інформацію, не поширювати російські фейки та не піддаватись на провокації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-