У 13 містах України стартує фестиваль інновацій

У 13 містах України стартує фестиваль інновацій "Освітній хайп"

Укрінформ
Одночасно у 13 містах України стартує фестиваль освітніх інновацій "Освітній хайп", який є продовженням освітнього проекту "Відкривай Україну".

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Фундації освітніх інновацій "З країни в Україну".

"Ми живемо в світі систем. Окремі проекти та окремі діяльності людства залишилися глибоко в 20 столітті. Тепер все взаємопов’язано. Ми розглядаємо взаємодію бізнесу, влади та громади як запоруку розвитку суспільства в цілому та економіки зокрема. Саме тому ми і розподіляємо активності як і для кожної окремої категорії, так і для взаємодії між ними", - наголосив співзасновник Фундації Денис Блощинський.

Зазначається, що на фестивалі будуть презентувати проекти культурного та соціального напрямків команди школярів — учасників освітнього проекту "Відкривай Україну" з регіону. Саме тут, у півфіналі будуть визначені команди, які боротимуться за звання переможця у вересні.

Як повідомили в прес-службі, на локації "Експозиція проектів шкільних команд" відвідувачі шляхом голосування визначатимуть, який проект стане переможцем глядацьких симпатій.

Читайте також: В Україні стартує конкурс із впровадження інноваційних технологій

Для всіх небайдужих до освітніх проблем буде працювати локація панельної дискусії та "Світове кафе". Запрошені експерти обговорюватимуть актуальні освітні питання та будуть ділитися досвідом, а кожен із присутніх зможе долучитися до обговорення. Теми у різних містах різні.

Також на фестивалі кожен матиме змогу познайомитися з цікавими ініціативами на локації "Експозиції та активності освітніх ініціатив регіону".

7 червня фестиваль освітніх інновацій "Освітній хайп" пройде у Вараші, а 8 червня в Івано-Франківську, Львові, Києві, Краматорську Маріуполі, Мелітополі, Миколаєві, Ніжині, Полтаві, Харкові, Хмельницькому, Черкасах.

Фото: coukraine.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-