Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Приклад сім’ї, де діти ростуть у любові, без жодного поділу на «своїх» та «чужих»

Приклад сім’ї, де діти ростуть у любові, без жодного поділу на «своїх» та «чужих»

Блоги
Укрінформ
Переживши втрату рідного дому в Макіївці, Родікови розпочали нове життя на Київщині

За столом цієї родини завжди гамірно, але дуже затишно. У сім’ї Родікових виховується дванадцятеро дітей: п’ять рідних та сім прийомних. Ця родина – приклад сім’ї, де діти ростуть у любові, без жодного поділу на “своїх” та “чужих”.

Пів року тому я звершив таїнство Хрещення дев’ятьох дітей цієї сім’ї. Це було перше Хрещення після обрання мене Предстоятелем Православної Церкви України.

4 червня родина Родікових радісно зустріла мене новими історіями за сімейним частуванням. Справжня злагода панує в цій родині завдяки вихованню дітей у християнських цінностях.

У Посланні апостола Павла до ефесян читаємо: «Діти, слухайтеся своїх батьків у Господі, бо цього вимагає справедливість. «Шануй батька твого і матір» – це перша заповідь з обітницею «щоб тобі було добре і щоб був ти довголітнім на землі». І ви, батьки, не роздратовуйте дітей ваших, а виховуйте їх у вченні і наставлянні Господньому» (Еф. 6: 1-4).

Тільки у взаємоповазі та підтримці між батьками та дітьми можна спільно здолати всі труднощі. Переживши втрату рідного дому в Макіївці, Родікови розпочали нове життя на Київщині. Такий приклад свідчить про те, що сім’я – одне ціле, якому під силу будь-які випробування.

Для того, щоб зробити побут родини комфортнішим, від нашої Церкви та меценатів подарували Родіковим холодильник та мультиварку. Дітвора отримала набори для малювання, іграшки та гантелі, щоб дбати про своє фізичне здоров’я.

Нехай Бог оберігає цю чудову сім’ю!

Митрополит Епіфаній
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-