Труба, Ківалов та Мосійчук: НАЗК провело повну перевірку декларацій 44 чиновників

Труба, Ківалов та Мосійчук: НАЗК провело повну перевірку декларацій 44 чиновників

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило результати 59 повних перевірок е-декларацій народних депутатів, суддів та інших посадовців.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"На засіданні 31 травня Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про результати повної перевірки 59 декларацій. Серед цих декларацій є подані народними депутатами України, суддями, мерами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, перевірки 32 із цих декларацій були розпочаті за результатами відбору системою Логічно-арифметичного контролю.

"Перевірки 15 декларацій – за повідомленнями від громадських організацій та викривача: наведені громадськими організаціями факти щодо 12 декларацій не підтвердились. Перевірки 3 декларацій були розпочаті за повідомленнями від Генеральної прокуратури, а також 9 декларацій – на підставі ст. 50 Закону України "Про запобігання корупції", - повідомили у Нацагентстві.

Повну перевірку пройшли, зокрема, декларації директора ДБР Романа Труби та народних депутатів Олексія Порошенка, Сергія Ківалова, Ігоря Мосійчука, Віктора Развадовського, Євгена Балицького, Олександра Домбровського, Степана Івахніва, Ярослава Москаленка та Андрія Немировського.

Читайте також: НАЗК просить Раду позбавити мандата депутата Негоя

У НАЗК нагадали, що повна перевірка декларації полягає у з’ясуванні достовірності задекларованих відомостей, точності оцінки задекларованих активів, перевірці на наявність конфлікту інтересів та ознак незаконного збагачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-