Президент доручив за тиждень визначити пріоритети у питанні захисту прав дитини — Кулеба

Президент доручив за тиждень визначити пріоритети у питанні захисту прав дитини — Кулеба

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський доручив протягом тижня підготувати пропозиції щодо пріоритетів його діяльності у питанні захисту прав дитини.

Про це сказав уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба журналістам у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Президент дав доручення підготувати йому пропозиції протягом тижня для того, щоб можна було приймати якісь рішення”, - сказав Кулеба.

Він уточнив, що йдеться про пріоритети в діяльності Президента і його адміністрації, а також про те, що "Президент буде вимагати від уряду щодо прийняття якихось законів і нормативів”.

“Далеко не треба ходити - це питання бідності також, допомога дітям дошкільного і шкільного віку, це ранній розвиток дітей, це питання насильства, домашнього насильства, питання захисту”, - зауважив Кулеба.

Читайте також: Зеленський призначив Уповноваженого з прав дитини

У цьому зв'язку він висловив сподівання, що після формування нового уряду та обрання нового парламенту "ми зможемо вийти з пакетом пропозицій для того, щоб діти в Україні жили у безпеці та благополуччі".

Дитячий омбудсмен наголосив, що у законодавстві є дуже суттєві прогалини, і їх усунення - питання не одного дня.

“Ми розуміємо, що за день цю проблему не вирішиш і дуже багато буде залежати і від того уряду, що буде працювати”, - сказав Кулеба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-