Автор відео про

Автор відео про "окупацію Буковини" каже, що це частина його фентезі-книги - ЗМІ

Укрінформ
Автор провокативного відеоролика із захопленням Румунією частини української території сказав журналістам, що це частина його книги-фентезі, над якою він працює.

Про це повідомляє сайт місцевого телеканалу UA: Буковина.

"Ми сконтактували з автором ролику. Він надіслав нам матеріали, які використав у відео та підтвердив, що сам він його змонтував. Дан Іонеску каже, що відео є частиною його фентезі-книги, написаної в жанрі альтернативної історії", - йдеться в повідомленні.

Автор також запевнив місцевих журналістів, що він підтримує українську незалежність та поважає кордони України.

Також Іонеску каже, що сам написав у Facebook головному військовому прокурору Анатолію Матіосу і пояснив, що це відео про альтернативну часову лінію.

Читайте також: Баканов прокоментував ситуацію з відео про "окупацію Буковини"

"Водночас прес-секретарка ГПУ Лариса Сарган відповіла нам, що фейсбук-месенджер Анатолія Матіоса наразі заблокований", - написали в UA: Буковина.

Як повідомлялося, головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що скличе нараду керівників МЗС, Генштабу, ГУР МОУ, СБУ та Служби зовнішньої розвідки через появу провокаційного відео захоплення Румунією території Буковини після початку широкомасштабної війни Росії проти України у 2022 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-