Місія МВФ і НАБУ обговорили перешкоди в роботі бюро

Місія МВФ і НАБУ обговорили перешкоди в роботі бюро

Укрінформ
Місія МВФ та директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник обговорили посилення спроможності НАБУ як органу досудового розслідування.

Зустріч відбулася 24 травня у Києві, повідомляє прес-служба НАБУ.

"Під час зустрічі учасники обговорили шляхи посилення спроможності НАБУ як органу досудового розслідування. З-поміж іншого йшлося про проблематику надання НАБУ права на самостійне зняття інформації з каналів зв’язку, кримінальну відповідальність за незаконне збагачення та проведення аудиту інституції", - поінформували у НАБУ.

Читайте також: МВФ готовий поновити співпрацю з Україною після призначення нового уряду

За словами директора бюро, детективи НАБУ стикаються у своїй діяльності з постійним спротивом, який вдається долати завдяки підтримці суспільства та міжнародних партнерів.

«Ми вдячні МВФ за постійну увагу до теми боротьби з корупцією та підтримку антикорупційної реформи в Україні», — зазначив Ситник.

Як повідомляв Укрінформ, місія Міжнародного валютного фонду 21 травня розпочала свою роботу в Україні, де перебуватиме 2 тижні. За підсумками її роботи мають ухвалити рішення про готовність України до отримання нового траншу у розмірі 1,3 мільярда доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-