На конкурсі «Честь професії 2019» назвали найкращих журналістів

На конкурсі «Честь професії 2019» назвали найкращих журналістів

Укрінформ
У Києві оголосили переможців 10-го Національного конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2019».

Як інформує Громадське, в окремих номінаціях перемогли:

«Найкраще подання складної теми» - Марина Ансіфорова з матеріалом «Штаб-квартира судді Артура: гості з лави підсудних» програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» (Bihus.Info).

«Найкращий репортаж» - «Мінна долина» від журналістки «Радіо Свобода» Тетяни Якубович, співавтори — Сергій Коровайний (фото), Владислав Закревський (мультимедіа-дизайн).

«Найкраще подання резонансного матеріалу» - Леся Іванова з матеріалом «Розвідкою по нирках», який вийшов у програмі «Наші гроші з Денисом Бігусом» (Bihus.Info).

«Найкращий матеріал з громадянською позицією» - серія матеріалів про Катерину Гандзюк «Серійна бездіяльність, або Особливості слідства у справі Гандзюк» від журналістки «Української правди» Мар'яни П'єцух.

«Надія журналістики» - Антон Столяров з матеріалом «Гніздечко від орла: як в гуртожитку Поплавського оселились депутати» («Наші гроші з Денисом Бігусом» (Bihus.Info).

Регіональний приз здобула журналістка Євгенія Мельник за цикл «Донбас сьогодні».

Читайте також: Під час виборів виявили 82 порушення Кодексу етики журналіста серед ЗМІ

Нинішній конкурс «Честь професії» став уже десятим за рахунком.

За перемогу цього року змагалися 25 матеріалів, які було обрано відбірковою комісією та журі з 711 робіт поданих на конкурс.

Як зазначається на сайті заходу, Національний конкурс професійної журналістики «Честь професії 2019» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку через Інтерньюс та Посольства Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-