Портнов каже, що

Портнов каже, що "чудово провів" у ГПУ 3,5 години

Укрінформ
Екс-заступник глави Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов прийшов на допит до Генеральної прокуратури раніше призначеного йому терміну.

Про це Портнов написав Telegram.

"Я сам раптово прибув туди (до ГПУ - ред.) на допит, де прекрасно провів 3,5 години", - повідомив він.

Портнов також стверджує, що "на допиті повідомив про роль голови Департаменту спеціальних розслідувань (Сергія - ред.) Горбатюка і керівництва Генеральної прокуратури у приховуванні масових убивств на Майдані".

Як повідомляв Укрінформ, раніше Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури викликало екс-заступника глави Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Портнова на допит у справі Майдану на 11:00 27 травня.

Портнов 19 травня повернувся в Україну після 5 років проживання за кордоном.

Читайте також: Портнова викликають на допит у ГПУ

Стосовно Портнова українські правоохоронці розслідували кримінальне провадження за статтею "державна зрада". Генпрокуратура розшукувала Портнова за звинуваченням у причетності до масових убивств активістів на Майдані 2014 року. Прокуратура Криму перевіряла причетність Портнова до постанови Верховної Ради Криму під час початку окупації півострова. Портнов зняв звинувачення через суд.

Портнов був радником Януковича в 2011-2014 роках, заступником глави АП Януковича, членом Ради Нацбанку України. У 2005-2010 роках був головним юристом команди Юлії Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-