Запустили всеукраїнський портал для учасників АТО та переселенців

Запустили всеукраїнський портал для учасників АТО та переселенців

Укрінформ
Всеукраїнський портал, що запустили на Дніпропетровщині для військових, ветеранів АТО та переселенців, створено за підтримки ГО «Комбатант». Портал містить інформацію про роботу, можливість освіти, пільги та проекти.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Прагнемо показати, що ветеранський рух в Україні ефективно працює. Продовжуємо презентувати програми підтримки бійців. Сьогодні, наприклад, запускаємо всеукраїнський сервіс для ветеранів війни та внутрішньо-переміщених осіб. Такий портал просили створити самі АТОвці та переселенці», – розповіла начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Наталія Шуліка.

Як зазначив один із розробників сайту, представник Міжрегіонального клубу випускників програм уряду США Олександр Каховський, усі пропозиції щодо роботи чи освіти – безкоштовні. Наприклад, до проекту уже долучилася школа з вивчення англійської мови. Ветерани та переселенці можуть записатися та безкоштовно відвідувати заняття.

Читайте також: На житло переселенців-УБД спрямували 40 мільйонів, конфіскованих у корупціонерів

Гордість розробників – розділ «Проекти»: «Сталева Міць» – це військово-патріотичні ігри, що допомагають бійцям розвантажитись емоційно, FreedomSky – це можливість для людей, які отримали травми на війні, стрибнути з парашутом та забути про обмеження. А в проекті «Україна любить тебе» охочі можуть написати листа полоненим українцям, яких тримають у російських в’язницях.

Розробники обіцяють, що портал постійно буде наповнюватися новинами та пропозиціями. Він доступний за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-