В Окружний адмінсуд Києва подали позов на ще одного суддю ВККС

В Окружний адмінсуд Києва подали позов на ще одного суддю ВККС

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Київ просять скасувати рішення З’їзду адвокатів України, яким Павла Луцюка було обрано членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.
Про це інформує прес-служба суду.

“До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов щодо скасування рішення З’їзду адвокатів України згідно з яким, Павла Луцюка було обрано членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що позивачі просять суд поновити для них строк звернення до суду з позовною заявою, а також визнати протиправним та скасувати рішення відповідного З’їзду від 3 липня 2015 року «Про обрання члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України», яким Павла Луцюка було обрано членом Комісії.

Читайте також: До голови ВККСУ позиваються в Окружний адмінсуд Києва

Наразі судом вирішується питання щодо відкриття провадження у цій адміністративній справі.

У суді нагадують, що раніше до суду надійшла заява про забезпечення позову щодо заборони Павлу Луцюку виконувати повноваження члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Також повідомляється, що згідно з ч.2 ст.150 Кодексу адміністративного судочинства України, забезпечення позову допускається як до пред’явлення позову, так і на будь-якій стадії розгляду справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-