Рада Церков готова підтримувати Зеленського

Рада Церков готова підтримувати Зеленського

Укрінформ
Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій привітала Володимира Зеленського із вступом на пост Президента України.

Вітальний лист був оприлюднений інтернет-представництвом ВРЦіРО.

"Останні п’ять років були непростими для українського суспільства, проте і наступні п’ять років не будуть легкими: перед Україною залишаються ті самі виклики. Окрім протидії триваючій російській агресії, українське суспільство прагне побудови насправді європейської демократичної держави зі справедливим судочинством і верховенством права, заснованої на моральних цінностях", - йдеться у вітальному листі.

ВРЦіРО висловила готовність підтримувати Зеленського на шляху позитивних змін і реформ, утвердження справедливості та миру, яких потребує Україна.

Читайте також: У Меркель поки не коментують перші заяви Зеленського

"Також ми молимося, щоб за Вашого президентства різні гілки влади, різні політичні сили разом із громадянським суспільством змогли проявити державницьку зрілість та згуртуватися задля роботи в інтересах усієї України", - підкреслили члени ВРЦіРО.

Вони також запропонували налагодити системний діалог та взаємодію на засадах партнерства між Президентом України та ВРЦіРО, яка представляє близько 95% усіх релігійних громад України, зокрема православних, греко- і римсько-католицьких, євангельських протестантських, іудейських і мусульманських. Релігійні діячі зазначають, що цьому могла б посприяти особиста зустріч Зеленського із ВРЦіРО у найближчий час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-