Імперії байдуже до кількості жертв - Кириленко

Імперії байдуже до кількості жертв - Кириленко

Фото
Укрінформ
Як показують події від 2014 року, Росії для задоволення імперських комплексів і надалі кількість жертв є неважливою.

Про це у Twitter написав віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко після заходів вшанування пам’яті жертв політичних репресій у Биківнянському лісі.

"За участі чинного Президента та колег по уряду сьогодні у Биківні вшанували пам'ять жертв політичних репресій. Такі жертви - це завжди ціна за втрату Незалежності. І як показують події від 2014, Росії для задоволення імперських комплексів і надалі кількість жертв є неважливою", - написав Кириленко.

Як повідомлялося, у неділю, 19 травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій.

День пам’яті жертв політичних репресій відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року, щорічно у третю неділю травня, з метою належного вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології.

Читайте також: Парубій радить прихильникам СРСР з'їздити на "полігон смерті" у Биківню

Президент Петро Порошенко на церемонії вшанування жертв політичних репресій на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили» закликав міжнародне співтовариство спільними зусиллями забезпечити гарантії недопущення реваншу тоталітарних режимів тепер і у майбутньому.

Фото: В'ячеслав Кириленко‏, Twitter 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-