Меркель передала вітання учасникам форуму урядових комунікацій у Києві

Меркель передала вітання учасникам форуму урядових комунікацій у Києві

Укрінформ
Речник уряду Німеччини, держсекретар, голова Федерального бюро преси та інформації Штеффен Зайберт передав слова вітання канцлера Німеччини Ангели Меркель учасникам форуму з урядових комунікацій.

Про це він сказав під час виступу на 3-ому Всеукраїнському форумі фахівців у сфері урядових комунікацій “Єдиний голос”, що проходить у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хотілося б передати слова вітання від канцлера Ангели Меркель і хотілося б вкотре підкреслити велику відданість і готовність Федеративної Республіки Німеччина співпрацювати і підтримувати реформи в Україні. Пані канцлер мене дійсно попросила, щоб я передав її слова", - сказав Зайберт.

Він також висловив слова подяки і слова поваги тим українцям, які поклали своє життя, захищаючи свободу.

Читайте також: Мінгареллі назвав Україну театром бойових дій в інформаційній війні

"І не лише Небесній Сотні, а, наприклад, Катерині Гандзюк із Херсона, яка не хотіла жити у світі, де є така корупція. І вона поклала своє життя на цей алтар", - сказав Зайберт.

Він назвав неправильним, коли життя тих, хто вимагає прозорості та гідності від інших, знаходиться під загрозою.

Він також додав, що в Німеччині буквально кілька років тому мало знали про Україну, більше познайомилися з нею починаючи з 2013 року.

"Україна є обов'язковим об'єктом гібридних загроз кожного дня. Але в Німеччині також є такі прояви... У моїй країні довіра до традиційних ЗМІ зараз знаходиться на низькому рівні. Більше є браку довіри до ЗМІ" , - сказав Зайберт.

Як повідомлялося, у Києві проходить Третій Всеукраїнський форум фахівців у сфері урядових комунікацій " Єдиний голос".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-