Начальник ГУР МО України вручив розвідникам ордери на службове житло

Начальник ГУР МО України вручив розвідникам ордери на службове житло

Укрінформ
Начальник ГУР МО України генерал-полковник Василь Бурба вручив 10 офіцерам-розвідникам однієї з підпорядкованих військових частин ордери на службове житло.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України. 

"В рамках перевірки готовності сил і засобів розвідки до виконання завдань за призначенням начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-полковник Василь Бурба здійснив раптову перевірку однієї з підпорядкованих військових частин. В ході перевірки очільник розвідувального органу вітчизняного оборонного відомства оглянув інфраструктуру військової частини та бойові пости, поспілкувався з особовим складом та вручив кращим офіцерам ордери на службове житло", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Міноборони пояснили, як відбирають військових для лікування за кордоном

Зазначається, що воїни цієї військової частини мають найбільший досвід у ЗС України із забезпечення спеціального радіозв’язку, який розвідники набували та вдосконалювали від часу отримання Україною незалежності у 1991 році. Сьогодні особовий склад частини забезпечує надійний та прихований спеціальний радіозв’язок розвідувальних органів з відповідними складовими системи управління ЗСУ.

"Перевіривши готовність розвідників до виконання завдань за призначенням та підбивши підсумки, начальник ГУР МО України провів зустріч з особовим складом, під час якої вручив десятьом офіцерам ордери на службове житло та ключі від осель", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: НАБУ затримало екс-главу Нацгвардії Аллерова — журналіст

Крім того, під час спілкування з особовим складом Бурба повідомив про напрацьовані в ГУР МО України та у вітчизняному оборонному відомстві плани щодо розв’язання житлової проблеми військовослужбовців.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-