БПП наполягає на розгляді президентського законопроекту по військове капеланство

БПП наполягає на розгляді президентського законопроекту по військове капеланство

Укрінформ
Фракція "Блок Петра Порошенка" наполягає на розгляді президентського законопроекту №10279 "Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання капеланської діяльності у Збройних Силах України та інших утворених відповідно до законів України військових формуваннях".

Про це заявив голова фракції БПП Артур Герасимов під час виступу з трибуни Верховної Ради у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Фракція партії "Блок Петра Порошенка" наполягає на розгляді президентського законопроекту про врегулювання капеланської діяльності у Збройних Силах України. Його прийняття стане важливим кроком для забезпечення реалізації закріпленого в Конституції України права на свободу світогляду і віросповідання наших воїнів", - наголосив Герасимов.

Депутат також зазначив, що передусім у вівторок парламент мусить розблокувати підписання закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної". "Для цього слід відхилити наявні постанови про скасування результату цього історичного голосування. Петро Порошенко чітко заявив, що готовий невідкладно підписати цей закон", - зазначив Герасимов.

Читайте також: Турчинов обговорив із Епіфанієм закон про капеланство

Він додав, що БПП також просить підтримати ініційований Порошенком законопроект щодо податку на виведений капітал. "Його ухвалення суттєво спростить умови ведення бізнесу та скоротить витрати платників податків", - сказав Герасимов.

За його словами, фракція БПП цього також буде підтримувати всі ініціативи, спрямовані на зміцнення національної безпеки та оборони, які є в порядку денному цього тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-