До Реви позиваються через

До Реви позиваються через "образу жителів Донбасу"

Укрінформ
До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшло два позови, якими просять визнати протиправними висловлювання міністра соціальної політики Андрія Реви щодо жителів окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Про це інформує прес-служба суду.

"Окружний адміністративний суд міста Києва отримав два позови до міністра соціальної політики України Андрія Реви щодо його інтерв’ю ВВС 26 квітня 2019 року. На думку позивачів, міністр допустив висловлювання, що дискримінують та принижують людську гідність громадян України – жителів окупованих територій Донецької та Луганської областей України за територіальною ознакою", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, серед вимог позову – визнати зазначені дії міністра протиправними та зобов’язати його утриматись від подібних висловлювань.

Наразі досліджуються матеріали позовів та вирішується питання про відкриття проваджень у справах.

Читайте також: Рева заявляє, що не називав жителів ОРДЛО "мерзотою"

Раніше низка ЗМІ з посиланням на опублікований журналістом ВВС Ольгою Мальчевською сюжет поширили повідомлення про те, що міністр соціальної політики Андрій Рева різко висловився про людей, які проживають на окупованих територіях і змушені перетинати лінію розмежування на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-