Марина Порошенко відвідала фотовиставку матерів загиблих воїнів

Марина Порошенко відвідала фотовиставку матерів загиблих воїнів

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко 10 травня відвідала виставку фотопортретів мам загиблих воїнів «Сильні духом. Мами», присвячену Дню матері.

Перша леді поспілкувалася з матерями, які втратили синів на війні, повідомляє прес-служба Президента.

Марина Порошенко зазначила, що зустрілася з матерями українських героїв напередодні Дня матері, щоб низько вклонитися їм та подякувати за те, що вони виховали справжніх патріотів рідної землі.

«Вічна пам’ять і вічна слава нашим героям. Їх приклад патріотизму увійде в підручники історії. І сьогодні надзвичайно важливо, щоб усі ми відчули, що ми – українці, що ми – одна нація і що ми маємо об’єднати свої зусилля для того, щоб захистити Україну і зробити її європейською, процвітаючою країною щасливих і заможних людей заради нашого майбутнього, наших дітей», - підкреслила дружина Президента.

Марина Порошенко відвідала фотовиставку "Сильні духом. Мами" у столиці / Фото: Михайло Марків, Укрінформ

Героїнями фотопроекту стали 12 жінок з різних куточків України, які втратили синів на війні.

Читайте також: День матері, ретро-автівки та фестиваль коміксів: афіша на 10-12 травня

Виставка «Сильні духом. Мами» ініційована Департаментом військового капеланства Патріаршої курії Української греко-католицької церкви в рамках проекту духовно-психологічної опіки, підтримки та реабілітації родин загиблих військовослужбовців.

Уже понад 6 тисяч осіб у нашій державі отримали статус «член родини загиблого військовослужбовця», серед них численна категорія – матері.

Виставка триває в Музеї історії Києва до 20 травня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-