Мінінформ і Міносвіти проводять конкурс “Молодь за безпеку дорожнього руху”

Мінінформ і Міносвіти проводять конкурс “Молодь за безпеку дорожнього руху”

Фото
Укрінформ
Всеукраїнський конкурс фото- та відеоробіт “Безпечна країна”, що проходитиме у межах Тижня безпеки дорожнього руху, спрямований на запобігання проявів усіх видів насильства та травматизму серед молоді.

Про це розповів на прес-конференції в Укрінформі перший заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей.

Міністерство освіти та науки підписало меморандум з Міністерством інформаційної політики та Міжнародним благодійним фондом “Допомога постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод”. У межах цієї співпраці ми проводимо конкурс “Безпечна країна”... Ми хочемо через цей конкурс, через ті фото й відео, які будуть робити наші учні і які увійдуть у соціальну рекламу, поширити інформацію про безпеку дорожнього руху”, - сказав Хобзей.

Прес-конференція з нагоди початку 5-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху в Укрінформі / Фото: Інна Бородаєва, Укрінформ

За його словами, на конкурс будуть прийматися фото та відеороботи на теми “Молодь за безпеку дорожнього руху” та “Протидія булінгу в закладах освіти”.

Читайте також: В Україні стартує Тиждень безпеки дорожнього руху

Перший заступник міністра зазначив, що школи проводять профілактичну роботу, проте виховання дитини відбувається насамперед через приклад, який демонструють дорослі.

Хобзей нагадав, що у 2018 році внаслідок ДТП загинуло 186 дітей.

Як повідомлялося, з 6 по 12 травня в Україні проходить Тиждень безпеки дорожнього руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-