Чи щасливі українці — Клімкін почав власне

Чи щасливі українці — Клімкін почав власне "опитування"

Укрінформ
Міністр закордонних справ Павло Клімкін збирає “власну соціологію” - пропонує відвідувачам своєї сторінки у соцмережах відповісти на запитання про особисте щастя.

Таке опитування глава МЗС оприлюднив у Facebook.

“У рейтингу «щасливих» країн світу за версією ООН українці серед найнещасливіших. Прикро, але на сьогодні маємо всі підстави вважатися такими ззовні: агресія Росії на Донбасі, російська окупація Криму, корупція, економічні негаразди, радянський спадок, Чорнобиль”, - зазначив Клімкін.

Проте, як свідчать дані з “опитування Клімкіна”, 84 % вважають себе щасливими, а 16 % заявили, що нещасливі. Наразі в опитуванні проголосували близько 1,2 тисячі осіб.

Водночас міністр опублікував власне опитування на своїй сторінці із запитанням до друзів у Facebook, чи почуваються вони щасливими.

Міністр зауважив, що вирішив провести власне опитування, бо зараз в тренді збирати свою соціологію. Та пропонує тим, хто проголосував у рейтингу, в коментарях написати, які зміни є найважливішими, щоб українці, стали більш щасливими.

Читайте також: Індекс щастя-2019: є сумніви, що Україна така вже й “нещасна”

Як повідомлялося, у “рейтингу щастя” ООН, оприлюдненому в березні 2019 року, Україна посіла 133-е місце, піднявшись на п’ять позицій у порівнянні з минулим роком. Загалом в рейтингу World Happiness Report-2019 аналізують ситуацію в 156 країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-