В Мінінформі анонсували новий відеопроект про Майдан, Крим і Донбас

В Мінінформі анонсували новий відеопроект про Майдан, Крим і Донбас

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики реалізовує відеопроект "Свідки окупації" про події часів Революції гідності, анексії Криму та окупації Донбасу.

Про це під час медіамарофону в Укрінформі до 5-ї річниці громадянського спротиву російській агресії на Донбасі розповіла перший заступник глави МІП Еміне Джапарова.

"Якщо ми кажемо про нові проекти, то це ми однозначно зливаємо в єдиний певний "трек" історії захоплення і Криму, і Донбасу, починаючи від Майдану. І ми в принципі вже розпочали, дві серії фільму "Свідки окупації" вже відзняли: одна серія про Майдан, друга про Крим і третя буде про Донбас", - розповіла Джапарова.

Читайте також: МІП презентувало інформаційну кампанію про гендерну рівність у професії

Перший заступник міністра інформполітики відзначила, що в подальшому усі три серії проекту об'єднаються в один фільм-триптих з чітким посилом, що "все, що відбувається в Україні, є злочином РФ проти України".

Джапарова також зауважила, що наразі в інформаційному полі України існує потреба об'єднувати усі історії захоплення українських територій і показувати, що "все це має злочинця з абсолютно чітким обличчям "колективного Путіна".

Як повідомлялося, 24 квітня в Укрінформі пройшов медіамарафон, присвячений п'ятій річниці громадянського спротиву російській агресії на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-