Керівники держави привітали із Великоднем християн західного обряду

Керівники держави привітали із Великоднем християн західного обряду

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав із Великоднем християн України західного обряду.

Про це повідомляє сайт глави держави

"Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням. Це по-особливому шановане і величне для кожного християнина свято. У цей день усі віруючі відкривають свої серця для щирої молитви та подяки Господу за його любов і заступництво", - зазначив Порошенко.

Він додав, що така підтримка вкрай необхідна українському народові, аби здолати складні випробовування.

"Нехай у кожній українській родині панує благополуччя і злагода, а наші серця сповнюються надією на всеосяжну любов і милість Всевишнього. Зичу усім здоров'я, наснаги та успіхів", - побажав Президент.

Із Великоднем християн західного обряду також привітав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

“Від імені уряду та від себе особисто вітаю всіх християн західного обряду з Великоднем! Свято Воскресіння Христового символізує перемогу світла над темрявою та дає надію на спасіння. Цього дня усі наші помисли та устремління спрямовані на те, щоб дарувати любов та надію нашим близьким. Традиційно Великдень є родинним святом, коли ми збираємося у тісному колі та насолоджуємося домашнім затишком і спілкуванням з рідними та близькими”, - зазначив Гройсман.

Читайте також: Християни західного обряду святкують Великдень, а східного - Вербну неділю

Прем'єр-міністр додав, що вірить у те, що милосердя і доброта, справжня любов до ближнього і взаєморозуміння дадуть нам змогу і надалі робити добрі справи, примножувати у суспільстві доброчесність, будувати країну нашої мрії.

“У цей світлий день бажаю усім християнам західного обряду добра, родинного затишку і приємних емоцій. Нехай у Ваших серцях живуть віра, надія і любов, а в усій нашій країні запанують мир і злагода”, - написав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-