Князєв: Поліція забезпечила порядок під час дебатів на «Олімпійському»

Князєв: Поліція забезпечила порядок під час дебатів на «Олімпійському»

Укрінформ
Правоохоронцям вдалося забезпечити порядок під час передвиборчих дебатів між кандидатами на посаду Президента України Петра Порошенка та Володимира Зеленського на НСК «Олімпійський».

Про це заявив глава Нацполіції Сергій Князєв під час брифінгу на стадіоні після завершення дебатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Деякі вулиці ми перекривали за декілька годин, з 15-ї до 16-ї год. Ми забезпечили правопорядок під час проведення заходу. Деякі правопорушення були попереджені за декілька кварталів від проведення заходу”, - сказав він.

Князєв додав, що громадяни, яких затримала Національна поліція, були доставлені у відділи поліції, з ними проведені відповідні бесіди або вони були опитані. Водночас він не уточнив кількості затриманих.

Читайте також: На Суспільному оголосили про можливий теракт під час дебатів

Також Князєв зауважив, що правоохоронці не пропустили на стадіон кілька десятків громадян.

Як повідомлялося, на стадіоні "Олімпійській" у Києві ввечері у п'ятницю, 19 квітня, пройшли дебати кандидатів у Президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Ці дебати не були національними, передбаченими законодавством, тож вважалися передвиборчою агітацією, яка оплачувалася штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.

За даними МВС, на дебати на стадіон прийшли 22 тисячі осіб.

Читайте також: У Авакова запевняють: ситуація на "Олімпійському" - під контролем правоохоронців

Перед початком дебатів в центрі столиці були посилені заходи безпеки. Територію стадіону перевірили вибухотехніки та кінологи. Правопорядок забезпечували близько 10 тисяч правоохоронців.

Разом з тим національні дебати проходитимуть на Суспільному телебаченні. Порошенко вже прибув туди. Водночас Зеленський відмовився від участі в цих дебатах.

Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-