Судді, які приймали рішення щодо Приватбанку”, не пройшли перевірку —

Судді, які приймали рішення щодо Приватбанку”, не пройшли перевірку — "Чесно"

Укрінформ
Судді, що визнали незаконною націоналізацію Приватбанку, не пройшли перевірку "ЧЕСНО.Фільтруй суд!" на доброчесність.

Про це повідомляє рух "ЧЕСНО".

"Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету міністрів щодо націоналізації Приватбанку... За даними ЧЕСНО. Фільтруй суд!, усі троє суддів, що прийняли відповідне рішення, – недоброчесні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мова йде про головуючого суддю Качура Ігоря Анатолійовича, а також суддів Келеберду Володимира Івановича та Амельохіна Віталія В’ячеславовича.

Так, Качур у деклараціях за 2013 та 2014 роки не вказав про те, що йому на праві користування (проживання) належить квартира площею 69,3 кв.м з 2002 року, про що вказано в декларації за 2015 рік.

"Володимир Келеберда, за даними Бігус.інфо, ймовірно фіктивно розлучився з власною дружиною, аби приховати майно від декларування", - відзначили у ЧЕСНО.

Читайте також: Повернення ПриватБанку колишнім власникам - неможливе - Нацбанк

Амельохін є одним із суддів Окружного адміністративного суду м. Києва, якому у 2013 році було надано службове житло у м. Києві. За даними реєстру судових рішень, суддя подав позов щодо зобов’язання голови суду звернутися з вимогою виключити квартиру з числа службових і передати судді у постійне користування, який було задоволено, а відповідне рішення було виконане.

Келеберда у 2013 році своїм рішенням забороняв ВО “Свобода” та іншим суб’єктам, що реалізують право на мирне зібрання (тобто, невизначеному колу осіб), проводити мітинги біля будівлі Гостиного двору. Гостиний двір – будівля (торговельний комплекс), яку було зведено у 1809 році.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов бізнесмена Ігоря Коломойського до Національного банку, Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо націоналізації Приватбанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-