Макаров анонсував чимало цікавого на Суспільному у вересні

Макаров анонсував чимало цікавого на Суспільному у вересні

Укрінформ
Команда Суспільного готує нові цікаві програми, які запустить в ефір у новому сезоні.

Про це сказав член Правління ПАТ "НСТУ" Юрій Макаров під час презентації в Укрінформі експертного звіту Ради Європи щодо системи фінансування суспільного мовника в Україні.

“Починаючи з нового сезону, це вже вересень, той масив програмного продукту, який ми зараз виробляємо, буде запущено. І я сподіваюся на якісний стрибок у сприйнятті Суспільного, тому що там досить багато цікавого продукту. І нарешті, ми підійшли до дуже важливого елемента, який був трохи в загоні, — до трансформації новин, оскільки це стрижень", - сказав він.

Водночас, додав Макаров, якщо з вересня суспільство не побачить суттєвого прогресу в кількості і якості продукту Суспільного, може виникнути сумнів щодо доцільності фінансування такої компанії.

"Але, виходячи з того, що ми робимо, цього не відбудеться, тим більше, що вже сьогодні регулярні моніторинги показують, що наші новини найменш токсичні, а шоу “Зворотний відлік” так само вирізняється на тлі того, що йде на комерційних каналах. Якоюсь мірою це еталонний продукт, який дозволяє тим, хто орієнтується на змісти, отримати достовірну інформацію”, - підкреслив член Правління ПАТ "НСТУ".

За його словами, обізнаність українців щодо Суспільного є одним із найважливіших факторів для поліпшення ситуації, і це значною мірою залежить від тієї пропозиції, на яку сьогодні здатна команда.

Читайте також: Експерти пояснили, чому НСТУ не отримує достатнього фінансування

Макаров також підкреслив, що за цей час Суспільним пройдений величезний шлях, виконаний великий обсяг роботи.

“Зокрема, для того щоб запустити останнє ток-шоу, яким ми пишаємося, “Зворотний відлік”, ми були змушені "знекровити" кілька апаратних, щоб зібрати те обладнання, яке ще якось жевріє, в одну-єдину ефірну апаратну... Те, що зроблено до цього моменту, це абсолютно дивовижна історія, попри недофінансування. Ми дійшли до такої стадії, коли команда може робити проекти будь-якої складності і в дуже пристойній якості. Але це ще не очевидно суспільству”, - констатував Макаров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-