Жданов у Нью-Йорку зустрівся з представницею генсека ООН з питань молоді

Жданов у Нью-Йорку зустрівся з представницею генсека ООН з питань молоді

Укрінформ
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов зустрівся у Нью-Йорку з представницею генерального секретаря ООН з питань молоді Джаятмою Вікраманаяке.

Про це Джаятма Вікраманаяке написала у Twitter, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Завжди рада зустрітися з Ігорем Ждановим, міністром молоді та спорту України і його заступником, аби обговорити, як розвивається молодіжна політика в Україні”, - зазначила вона.

За інформацією Постійного представництва України при ООН, на зустрічі обговорили питання двостороннього співробітництва.

Читайте також: Жданов: Від плідної співпраці між регіонами та міністерством виграє український спорт

Як повідомляв Укрінформ, 8-9 квітня 2019 року Молодіжний форум ЕКОСОР зібрав у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку рекордну кількість - більше тисячі - активістів, делегатів та урядовців зі всього світу для обговорення плану дій “Молодь-2030”, який є частиною Цілей сталого розвитку ООН до 2030 року.

Цьогоріч форум присвячений темі “Молодь: повноважна, залучена та рівна”. Українську делегацію очолює міністр молоді та спорту Ігор Жданов. Він уже взяв участь в інтерактивному “круглому столі  на тему ”Інвестування у розвиток молоді: фінансування та інші засоби імплементації”, у рамках якого поінформував про шляхи розвитку молодіжної політики в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-