Клімкін застерігає українців від роботи в ЄС за

Клімкін застерігає українців від роботи в ЄС за "липовими" паспортами

Укрінформ
Міністр закордонних справ Павло Клімкін застеріг українців від спроб працевлаштування у країнах ЄС за підробленими документами, оскільки це є важким злочином і може обернутися зламаною долею.

Про це Клімкін написав у Facebook.

"Наші консули дедалі частіше повідомляють про затримання українців у країнах ЄС через підроблені документи, за якими наші співгромадяни влаштовуються на роботу в Євросоюзі. ... Дорогі українці, якщо ви все ж прийняли рішення виїхати за кордон, закликаю, не будьте занадто довірливими. Не купуйте "липові" паспорти. Витратьте більше часу та зусиль і зробіть усе у законний спосіб", - зазначив він.

Читайте також: Клімкін: Підтримуємо посла Йованович у всьому, що вона робить

Клімкін зауважив, що правоохоронці країн ЄС часто бачать таку підробку відразу, "неозброєним оком", тому проблеми виникнуть при першому ж контакті з офіційними органами іноземної держави.

"Підробка паспортних документів — важкий злочин, намагатися працювати з підробленими документами значно небезпечніше і гірше, ніж перебувати за кордоном взагалі без будь-яких документів", - застеріг міністр.

Він додав, що іноді така помилка може обернутися зламаною долею, тож слід бути свідомими і обачними і не створювати собі проблем..

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-