Дітей необхідно навчати основам кібербезпеки — очільник Кіберполу

Дітей необхідно навчати основам кібербезпеки — очільник Кіберполу

Укрінформ
Необхідно навчати дітей та молодь в Україні основам кібербезпеки.

Про це заявив очільник кіберполіції Сергій Демедюк під час всеукраїнської науково-практичної конференції «Безпека соціально-економічних процесів у кіберпросторі», повідомляє Департамент кіберполіції Національної поліції.

"Ми повинні навчати наших дітей та молодь основам кібербезпеки. Сьогодні для нас це ключове завдання", - сказав Демедюк.

За його словами, питання кібербезпеки наразі є ключовим в усьому світі.

Читайте також: France24 розповів, як Київ готується відбивати кібератаки під час виборів

Керівник кіберполіції нагадав, що очолюваний ним підрозділ запустив кампанію з налагодження освітніх процесів у кібербезпеці, починаючи з навчальних закладів і закінчуючи керівництвом великих підприємств.

Зокрема, у рамках конференції «Безпека соціально-економічних процесів у кіберпросторі» Демедюк та ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі підписали меморандум про взаємодію.

Зокрема Департамент кіберполіції надаватиме можливість студентам вишу щотижнево отримувати навички з кібербезпеки на базі Департаменту кіберполіції.

Читайте також: Росія перекинула до Венесуели фахівців з кібербезпеки - Reuters

Зазначається, що вже сьогодні на базі університету створено кіберлабораторію, за допомогою якої спеціалісти зможуть детально вивчати шкідливе програмне забезпечення за допомогою найсучаснішого обладнання. Крім того, в університеті створено сучасну Smart-бібліотеку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-