Вілкула викликали до НАЗК

Вілкула викликали до НАЗК

Укрінформ
НАЗК викликало народного депутата Олександра Вілкула та ще 14 осіб для надання пояснень за ознаками можливих адмінправопорушень.

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"НАЗК запрошує 15 осіб прибути до Національного агентства для надання пояснень та у разі наявності підстав складення протоколів про адміністративні правопорушення: за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів - Вілкула Олександра Юрійовича, народного депутата України, 27 або 28 березня о 10.00 або протягом робочих годин у вказані дні (повторно); Кривохатька Вадима Вікторовича, народного депутата України, 27 або 28 березня о 10.00 або протягом робочих годин у вказані дні (повторно); Гончарова Володимира Валентиновича, депутата Київської міської ради, 26 березня об 11.00", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у НАЗК викликають заступника голови Київської міської державної адміністрації Вячеслава Непопа, першого заступника голови з питань акредитації Національного агентства з акредитації України Тетяну Ковєшнікову, начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області Назіра Бадахова, Коротичанського селищного голову Харківського району Харківської області Юрія Олійника.

За ознаками порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення запрошують в агентсво старшого оперуповноваженого Могилів-Подільського МРВ УСБУ у Вінницькій області Максима Васьковського, колишнього старшого інспектора штурмового взводу № 2 (м. Житомир) воєнізованого формування Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Семена Рудківського.

Читайте також: Парубій змусив Вілкула виступати в Раді українською

Для пояснень за ознаками несвоєчасного подання щорічної декларації за 2017 рік в НАЗК чекають депутата Черкаської обласної ради Григорія Плічка, суддю Рівненського окружного адміністративного суду Аллу Іванову, начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) на митній території Азовського моря Державної Азовської морської екологічної інспекції Ірину Зіброву.

За ознаками несвоєчасного подання декларації перед звільненням –прокурора відділу прокуратури Дніпропетровської області Євгена Бондаренка. За ознаками неподання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані – цього ж прокурора, а також колишнього начальника управління внутрішньої безпеки у Волинській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції Сергія Водька, головного державного інспектора-ревізора ГУДФС в Харківській області Валерія Колака. Національне агентство зазначає, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-