ВРП призначила Бондаря головою Служби судової охорони

ВРП призначила Бондаря головою Служби судової охорони

Укрінформ
Вища рада правосуддя призначила Валерія Бондаря на посаду голови Служби судової охорони.

Таке рішення ухвалено у четвер, інформують у ВРП.

Вища рада правосуддя ухвалила призначити Бондаря Валерія Івановича на посаду голови Служби судової охорони”, - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, на засіданні комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Служби судової охорони, його заступників за результатами загального рейтингу кандидатів переможцем визначили Бондаря.

Відповідно до ст. 56–58 закону України «Про запобігання корупції» Національне агентство з питань державної служби провело спеціальну перевірку щодо Бондаря, за результатами якої інформації, яка б перешкоджала зайняттю ним посади з відповідальним або особливо відповідальним становищем, або посади з підвищеним корупційним ризиком, не виявлено.

Крім того, Головне управління Нацгвардії провело перевірку відповідно до Закону «Про очищення влади» і встановило, що до Бондаря не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою і четвертою статті 1 цього закону.

Читайте також: ВРП внесе подання Президенту щодо призначення суддів до Верховного Суду

Валерій Бондар народився 1969 р. Він закінчив Калінінградське вище інженерне училище інженерних військ (1991), Київський інститут внутрішніх справ (спеціальність "Правознавство", 1999), Національну академію оборони України з відзнакою (2006). Має звання генерал-майора.

7 червня 2017 року Указом Президента був призначений заступником командувача Національної гвардії України, а 18 березня 2019 року Президент звільнив Бондаря з цієї посади.

Фото: vru.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-